Glennis boos op André: ‘Mijn hart huilt’

Glennis Boos
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André en Monique vierden gisteravond samen met hun eigen zoontje André en een aantal bevriende stellen pakjesavond. Om het extra leuk te maken was er een Sinterklaas geregeld en een aantal pieten. Maar die pieten vallen niet bij iedereen in de smaak.

‘Mijn hart huilt’

Ondanks de pietendiscussie die al een aantal jaar gaande is, lieten André en Monique pikzwarte pieten komen. De kinderen genoten en ook de volwassenen, maar niet iedereen vindt het leuk om naar de foto’s te kijken die de 25-jarige zanger op Instagram heeft gepost.

Glennis Grace, die het normaal goed kan vinden met André, heeft boos gereageerd op de foto’s. ,,Je weet dat je mijn vriendje bent. Maar deze foto’s met zwarte pieten kunnen echt niet meer man. Mijn maag draait er gewoon van om en mijn hart huilt. Jammer Dré.Iedereen mag een andere mening hebben maar hoop dat je je ooit bewust wordt dat Zwarte Piet echt niet meer kan of zou mogen”, schrijft zij. Haar reactie heeft inmiddels meet dan 1300 ‘vind ik leuks’. Ook twee andere bekende Nederlanders, Frenna en Jonna Fraser, hebben gereageerd. Zij schrijven ,,Unfollowing now”, en ,,Ai, nee niet van jou verwacht man”. Ook die reacties zijn inmiddels meer dan duizend keer geliked.

https://www.instagram.com/p/B5qxaHZAQCn/

 

 

 

 

Tags

ANDRÉ HAZESGLENNIS GRACEPAKJESAVONDSINTERKLAASAVONDZWARTE PIET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck