Glennis Grace zet vrijstaande villa te koop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Glennis Grace heeft om een heel goede reden haar vrijstaande villa in Almere te koop gezet. Ze wil dolgraag terug verhuizen naar Amsterdam, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Om die reden heeft ze nu haar vrijstaande villa in Almere te koop gezet en wel tegen een vraagprijs van 750.000 euro. Dat meldt Bekendeburen.

Verlies

Zelf kocht ze haar optrekje in april 2008 voor een prijs van 645.000 euro en liet er tegelijkertijd een hypotheek op vestigen van 830.000 euro. Als de hypotheek is voltrokken en er nog niets zou zijn afgelost, dan zou Glennis een verlies moeten incasseren van 80.000 euro.

Wat heeft Glennis een eventuele koper voor die driekwart miljoen euro te bieden?  De vrijstaande villa ligt in het groene wijk “Almeerderhout” in een bosrijke omgeving en nabij een 27 holes golfbaan. De woonoppervlakte van de villa is 233 vierkante meter en in totaal zijn er acht kamers, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Tuin

Er is een fraai aangelegde tuin met veel groenblijvende vaste planten. De achtertuin ligt op het zuiden en de gehele tuin beschikt over meerdere terrassen.

Het terras bij de woonkeuken is onderheid en gedeeltelijk overdekt. De open woonkeuken is zeer luxe en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Er kunnen meerdere auto’s worden geparkeerd in de inpandige garage. Prettig is tevens dat de gehele begane grond van de villa is voorzien van vloerverwarming.

 

Tags

ALMEREAMSTERDAMGLENNIS GRACEVERHUIZENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck