Glennis geweigerd bij bejaardentehuis: ‘Mocht niet in de buurt van ouderen komen’

Supermarkt mepster Glenda B. mocht niet bij bejaarden komen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace zou haar taakstraf eigenlijk uitvoeren bij een bejaardentehuis, maar werd daar geweigerd. Dat onthult ze in gesprek met De Telegraaf.

Glennis heeft naar eigen zeggen ‘heel veel geschoffeld’ op een begraafplaats nadat ze werd veroordeeld voor geweldpleging in een supermarkt. Maar eigenlijk zou ze haar taakstraf uitvoeren op een heel andere plek.

Geweigerd in bejaardentehuis

,,Ik zou eigenlijk in een bejaardenhuis gaan werken, maar ze wilden me niet in de buurt van oudere mensen hebben na wat er was gebeurd”, vertelt de zangeres. ,,Hoewel het echt wel bikkelen was op die begraafplaats, vond ik het ook heerlijk om daar bezig te zijn. Drie dagen in de week was ik in de natuur en heel erg op mezelf aangewezen, waardoor ik kon nadenken over de shit die er was gebeurd. Het was misschien niet de meest vrolijke omgeving, maar ik vond het wel iets rustgevends hebben.”

Eyeopener

Op de begraafplaats dacht Glennis ook na over haar leven vóór het geweldsincident. ,,Ik was altijd maar aan het werk en maakte nooit tijd voor vrienden en familie. Daar besefte ik hoe belangrijk het is dat je wel met hen blijft afspreken”, vervolgt ze. Haar taakstraf was voor haar dan ook een eyeopener. ,,Ik heb het drie maanden gedaan en had echt een heel goede klik met de mannen die daar werkten, het waren van die echte Amsterdammers. Het klinkt misschien gek, maar toen ik daar eenmaal klaar was, miste ik het zelfs een beetje.”

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck