Glennis Grace: ‘André en Bridget zochten media zelf op’

Glennis Grace
Door: Tanja Brouwer
27-02-2020

Regelmatig werken Glennis Grace en André Hazes. Op maar ook naast het podium kunnen de twee het goed met elkaar vinden. Maar nu zegt de diva iets waar de 26-jarige volkszanger misschien wel minder blij mee zal zijn. Glennis vindt het namelijk zijn eigen schuld dat de relatie tussen hem en Bridget voorbij is.

‘Zelf opgezocht’

Toen bekend werd dat André en Bridget uit elkaar gingen, na pas een paar maanden een relatie te hebben, lieten ze in een statement weten dat de druk van de media de relatie fataal werd. Grote onzin vindt Glennis. ,,Dat het er nu over gaat dat de oorzaak de media zijn en dat ze onder druk kwamen te staan snap ik”, zegt te tegen weekblad Weekend. ,,Maar dat hebben ze zelf natuurlijk ook opgezocht. Ze hebben zelf van alles op social media geplaatst. Wat wil je?”

De zangeres, die net zoals André in een relatie zit met een groot leeftijdsverschil, denkt dat hij beter even single kan blijven. Het lijkt er nu op dat hij weer samen met Monique woont en ze de relatie een tweede kans geven, maar volgens Glennis is dat erg dom van André. ,,Hij moet gewoon even alleen blijven, een beetje om zich heen kijken en plezier maken. Hij is hartstikke jong wat dat betreft, hij is gewoon nog een wildebras.”

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen