Glennis Grace dankbaar voor liefde en steun

Door: DitjesDatjes
22-08-2018

LOS ANGELES – Na de lovende kritieken die ze van de jury kreeg over haar optreden in de liveshow van America’s Got Talent, heeft Glennis Grace haar fans via Twitter bedankt.

“Wow! Deze AGT liveshow raakte me tot diep in mijn ziel! Bedankt allemaal voor de liefde en steun”, schrijft Glennis op het sociale medium. De reacties op haar tweet zijn net zo lovend als het jurycommentaar. “Je deed het fantastisch, mijn stem heb je!”. “Ik heb je net zien shinen en ben op vakantie in Amerika, dus ik kon op je stemmen!”. “Dit was een fenomenaal optreden, je bent mijn favoriet. Ik volg je al jaren en hoop dat je wint!”. “Je verdient het. Jammer dat je doorbraak in de Verenigde Staten zo lang heeft geduurd, maar beter laat dan nooit!”

De Amsterdamse zong het nummer Never Enough van de film The Greatest Showman. In de nacht van woensdag op donderdag wordt bekend of Glennis doorgaat naar de volgende ronde. Ze moet het van haar Amerikaanse fans hebben, want vanwege een geoblock kan er niet vanuit Nederland gestemd worden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD