Glennis Grace hard aangepakt door Loretta Schrijver

Loretta hard over Glennis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace, de nieuwe coach bij The Voice of Holland, heeft volgens veel kijkers tijdens de eerste aflevering kinderachtig gereageerd op een kandidaat die niet goed genoeg zingt. Ook Loretta Schrijver vond het geen leuke actie. Tijdens Koffietijd liet ze dat duidelijk merken en besloot Glennis te confronteren.

Kandidate Niene kon na haar auditie niet eens haar naam zeggen of ze werd al onderbroken door het felle commentaar van Glennis. Volgens de coach ging Niene met haar stem alle kanten op behalve de goede. Soms was het een tikkeltje vals waardoor Glennis met haar vingers in haar oren zat te luisteren. Veel kijkers vonden dat kinderachtig en dat heeft Glennis geweten.

‘Dat vond ik niet leuk van jou’

Op de actie kreeg de coach een hoop kritiek, iets wat Loretta Schrijver goed kan begrijpen. Ook zij zat afgelopen vrijdag klaar voor een nieuw seizoen van The Voice. ,,Nou heb ik het gekeken en toen zag ik dat op een gegeven moment, en dat vond ik dan weer niet leuk van de jury. En ik moet zeggen: dat vond ik ook van jou niet zo leuk, dat je met je vingers in de oren ging zitten”, zegt ze in Koffietijd tegen Glennis, die daar te gast was.

Ook een actie van Ali B wordt besproken, waarin hij een kandidaat nadoet. ,,Dan denk ik: Ali, dat moet je níet doen, want dat vind ik niet leuk. Het is al moeilijk genoeg”, vindt Loretta.

Wat vindt Glennis zelf van haar actie?

Volgens Loretta is er maar weinig respect voor de kandidaten. ,,Ja, het is heftig. Soms kijk ik het ook wel eens terug, inderdaad ook dat ik mijn vingers in mijn oren deed, maar dat is echt omdat je het niet trekt. Op dat moment was het mijn vingers in de oren”, geeft Glennis toe. ,,Heel kinderachtig eigenlijk!”

Tags

CONFRONTATIEGLENNIS GRACEKRITIEKLORETTA SCHRIJVERTHE VOICETHE VOICE OF HOLLANDTVOH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck