Glennis Grace geeft 60.000 euro korting

Korting woning Glennis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer
Glennis Grace wil dolgraag verhuizen naar Amsterdam, maar raakt hij huis in Almere maar niet kwijt. Daarom heeft ze besloten de vraagprijs van haar huis opnieuw flink te verlagen waardoor de totale korting al op 60.000 euro uitkomt.

Winst

Opnieuw heeft zangeres Glennis Grace de vraagprijs van haar villa in Almere moeten verlagen. Dat weet Bekendeburen. Het is de tweede keer binnen één jaar. Begin dit jaar zette zij haar optrekje te koop voor een bedrag van 750.000 euro om dat later te verlagen naar 720.000 euro.

Het mocht niet baten. Wederom heeft Glennis de vraagprijs verlaagd en wel met 30.000 euro naar 690.000 euro. De totale korting bedraagt nu dus al 60.000 euro.

Zelf kocht ze haar optrekje in april 2008 voor een prijs van 645.000 euro en liet er tegelijkertijd een hypotheek op vestigen van 830.000 euro. De winst begint dus al aardig te krimpen. Nu maar hopen dat ze een koper kan vinden en haar droom eindelijk waarheid kan worden.

Roots

Glennis kocht destijds de woning, maar kreeg al snel spijt. Haar roots liggen in Amsterdam en ze had verwacht in Almere ook te kunnen aarden. Dat is niet gelukt en nu wil ze niets liever terug naar de hoofdstad.

Tags

ALMEREAMSTERDAMGLENNIS GRACEWONINGZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck