Glennis Grace is in de steek gelaten

Door: Sinem Toprak
13-11-2018

De afgelopen tijd ging het zo goed met Glennis Grace (40). Zo stond zij in de top vijf van America’s Got Talent en had zij zelfs al plannen met haar Amerikaanse management om door Amerika te touren. Maar nu staat Glennis er helemaal alleen voor.

Het lijkt erop dat haar voormalige Amerikaanse management niet meer in haar geloofd. Het management laat haar in de steek omdat er altijd een ‘zeer onorthodoxe situatie’ is geweest en het niet echt soepeler is geworden.

Verantwoording Glennis

Dit maakte het Amerikaanse management gisteren duidelijk aan het programma RTL Boulevard. Op Instagram vertelt Glennis haar kant van het verhaal, zo schrijft ze: ,,Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbijkomen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld. Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat. En nu ga ik lekker slapen, morgenochtend vroeg naar Radio 10 met de Ladies of Soul! Liefs, G.’’

Haar volgers reageren vrijwel positief op de situatie, zo schrijft een volger: ,,Dan doe je het maar lekker zelf, toch? Lukt je wel!’’

View this post on Instagram

Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard. Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met 'onorthodoxe situatie' bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden. Dit is overigens niet ongebruikelijk, en voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld. Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat. En nu ga ik lekker slapen, morgenochtend vroeg naar Radio 10 met de Ladies of Soul! Liefs, G.

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

Lees ook: ‘Amerikaans management breekt met Glennis Grace’

Meer DenD