Glennis Grace laat voor het eerst van zich horen na taakstraf

Glennis is weer boven water
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace heeft voor het eerst van zich laten horen na de taakstraf vanwege het geweldsincident in een supermarkt. ,,Er is eigenlijk alleen maar onwijs veel onrust geweest.”

Glennis Grace werd veroordeeld tot een taakstraf voor openlijke geweldpleging en ze legde alle interview-aanvragen naast zich neer. Inmiddels heeft de zangeres haar taakstraf uitgevoerd, ze werkte in het voorjaar op een begraafplaats.

‘Veel onrust’

As we speak gaat het goed met mij”, zegt Glennis in gesprek met weekblad Privé. ,,Vanaf het moment dat mijn persoonlijke leven en carrière een heel andere wending kregen door het ’supermarkt-verhaal’, is er eigenlijk alleen maar onwijs veel onrust geweest.”

Voor Glennis was het na de rechtszaak het belangrijkste dat de rust weer terugkeerde. ,,In mijn leven én dat van mijn zoon is veel turbulentie, angst en onzekerheid geweest. En dan druk ik mij nog zacht uit!”

Optreden

Inmiddels is Glennis weer begonnen met optreden. Zo zingt ze in de dinnershow Grandeur van Frank Wentink. ,,Dat het nu weer beter gaat heb ik onder meer te danken aan Frank Wentink die het aandurft om met mij in zee te gaan, en mij de kans heeft gegeven om in zijn show te mogen staan!”, aldus Glennis.

Affaire met rapper

Vorige maand ging het gerucht dat Glennis een affaire heeft gehad met een bekende rapper. Het gaat om rapper Kevin, die samen met S10 het nummer De Leven heeft uitgebracht. Ook Glennis zag een samenwerking wel zitten, dus besloot ze Kevin een berichtje te sturen. ,,Kevin ging hiermee akkoord. Daarna ging Glenda ander soort berichtjes sturen en van het een kwam het ander. De twee hebben dus seks gehad”, meldde Juicechannel.

De zangeres wilde Kevin daarna vaker zien. ,,En ze bleef hem maar berichtjes sturen. Hier heeft hij niet meer op gereageerd.” Op dat moment was Glennis vrijgezel, maar Kevin niet.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck