Glennis Grace maakt grote indruk op jury

Door: DitjesenDatjes
22-08-2018

Glennis Grace heeft vannacht veel indruk gemaakt op de jury van America’s Got Talent met haar optreden tijdens de kwartfinale. Ze zong het nummer Never Enough uit de film The Greatest Showman.

Jasje

Jurylid Simon Cowell vond het optreden van Glennis ,,Elegant, briljant en fantastisch.” Ook de andere juryleden waren erg te spreken over de prestatie van de Nederlandse zangeres. Zo was Mel B in tranen, maar vond ze het zwart-wit gestreepte jasje dat Glennis aanhad een grote misser.

Glennis was zenuwachtig toen ze het podium op stapte. Vijf minuten voor de show sloegen de zenuwen toe, en besefte ze dat de show door zo’n 11 miljoen Amerikanen gezien zou worden. ,,Ik stond enorm te shaken”, vertelt ze na het opreden. ,,Tyra Banks hield mijn hand vast en dat was maar goed ook. Als ze hem los had gelaten was ik misschien wel om gegaan. Zoveel kwam er bij mij los.”

Droom

Aankomende nacht weten we pas of het optreden van Glennis genoeg is geweest om naar de halve finale te gaan, of dat haar competitie te sterk is. Als Glennis doorgaat het is voor haar een droom die uitkomst.  In het filmpje voorafgaand aan het optreden zei ze “Ik droomde er als kind van om voor een groot publiek te zingen, maar ik had niet het zelfvertrouwen dat daarvoor nodig is. Ik was bang om mezelf te laten zien en dacht dat ik niks waard was. Ik ben nu 40 en heb geen tijd meer om onzeker te zijn. Ik moet het nu laten zien, maar voel me toch weer dat kind van toen.” Terwijl ze haar handen voor haar gezicht sloeg, snikte Glennis: “Ik wil niet huilen.”

De reacties op Twitter waren ook zeer positief: “De beste in deze competitie”.

https://www.youtube.com/watch?v=mPd-m0Q-wZs

Meer DenD