Glennis Grace ontvlucht Nederland: ‘Vertrokken naar Curaçao’

Glenda weg uit Nederland
Door: Charlotte Wijnen
07-04-2022

Glennis Grace heeft veel kritiek ontvangen na het incident in een supermarkt in Amsterdam. Vorige week kwam ze pas met een excuusvideo, maar ook dit werd door velen niet in dank afgenomen. De zangeres besloot dan ook Nederland te ontvluchten.

Na alle kritiek die ze over zich heen heeft gekregen, vond Glennis kennelijk dat ze een vakantie verdiende. Ze heeft haar koffers gepakt en is vertrokken naar Curaçao om daar even op te laden.

Excuusvideo

Glennis werd afgelopen februari opgepakt na een geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam. Ze kwam verhaal halen nadat er tussen haar vijftienjarige zoon en het supermarktpersoneel een ruzie ontstond. Glennis kwam met een hele groep opdraven en dat liep zo uit de hand dat ze werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Op 1 april liet de zangeres voor het eerst van zich horen. In een video bood ze haar ‘oprechte excuses’ aan voor het geweldsincident. ,,Wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken”, zei Glennis. ,,En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is.”

‘Geldkwestie’

Velen geloven haar excuses echter niet. Onder meer Johan Derksen zei in Vandaag Inside dat de zangeres enkel haar excuses aanbiedt omdat ze anders niet meer kan optreden. ,,Weet je waarom dit excuus nu komt? Het is heel eenvoudig. De podia zijn weer open en ik denk dat er heel weinig uitnodigingen om op te treden komen”, concludeerde hij.

Vertrokken naar Curaçao

En net als andere BN’ers die momenteel onder vuur liggen heeft ook Glennis besloten te vertrekken naar het buitenland. Maar anders dan bij Lil’ Kleine, is Glennis niet vertrokken om aan zichzelf te werken. ,,Glennis is na haar excuus video ook vertrokken naar het buitenland, ze is nu namelijk op Curaçao”, meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram. ,,En Glenda is hier niet om aan zichzelf te werken, nee gewoon om even vakantie te vieren samen met haar liefje Dion.”

Meer DenD