Glennis Grace op vingers getikt in Ter Apel: ‘Rode Kruis boos’

Glennis Grace heet ruzie met her Rode Kruis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace wilde een goede daad verrichten om spullen te brengen naar Ter Apel, maar werd daar niet met open armen ontvangen. De zangeres heeft voor flink wat ergernis gezorgd bij het Rode Kruis. ,,Ze hebben haar op de vingers getikt.”

Glennis riep haar volgers eerder op om spullen te doneren aan de vluchtelingen in Ter Apel. ,,Ik wil helpen, mijn vriendenploeg wil helpen en wij hebben besloten om aanstaande zondag daarnaartoe te gaan rijden met de nodige spullen die daar zo nodig zijn”, zei Glennis in een video op Instagram.

Uit op aandacht?

Na haar oproep werd de zangeres ervan beschuldigd enkel op aandacht uit te zijn en haar imago op te willen poetsen. Toch hield Glennis zich aan haar woord: ze arriveerde gisteren bij het aanmeldcentrum in Ter Apel, waar honderden vluchtelingen al nachtenlang buiten slapen.

Niet met open armen ontvangen

De zangeres kwam aan met zeven auto’s en een aanhanger vol spullen. Toch werd ze niet met open armen ontvangen. In een video die RTL Boulevard in de uitzending toonde, is te zien dat Glennis op de vingers wordt getikt door een medewerkster van het Rode Kruis.

‘Blijf uit het zicht!’

,,Ik ben hier al de hele week en jullie komen hier zonder het aan te kondigen. Dat is prima, maar je kan hier niet sorteren. De bedoelingen zijn supergoed, maar doe het alsjeblieft meer uit het zicht”, zegt ze boos tegen de zangers.

Volgens Boulevard-presentator Daan Nieber werd het groepje van Glennis streng toegesproken. ,,Ze is op de vingers getikt door het Rode Kruis, maar niet weggestuurd en ze heeft haar spullen gewoon uit kunnen delen.”

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck