Glennis Grace snapt klap bij Oscars: ‘Had hetzelfde gedaan’

Glennis had er ook op los geslagen tijdens de Oscars|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De klap van Will Smith tijdens de uitreiking van de Oscars heeft ook in Nederland veel losgemaakt. Veel BN’ers, waaronder Glennis Grace, begrijpen dat hij Chris Rock sloeg na een grap over zijn vrouw Jada.

Chris Rock maakte tijdens de uitreiking van de Oscars afgelopen weekend een grap over G.I. Jane, een film waarin Demi Moore met gemillimeterd haar een militair speelt. Hij verwees daarmee naar Jada, de vrouw van Will Smith.

De klap van Will Smith

Jada lijdt aan alopecia, een aandoening waardoor je gedeeltelijk of helemaal kaal wordt. Will Smith vond de grap duidelijk te ver gaan en stond op van zijn stoel, liep het podium op richting Rock en sloeg hem keihard in zijn gezicht. Toen hij weer op zijn plek ging zitten begon hij te schreeuwen dat Rock het nooit meer in zijn hoofd moet halen om de naam van zijn vrouw te noemen.

Glennis laat van zich horen

Veel BN’ers hebben gereageerd op de klap. Zo twitterde Claudia de Breij dat Jada beter zelf die tik kon uitdelen en Fred van Leer schreef op Instagram dat hij hem ook had geslagen. ,,Met een bureaustoel. In zijn smoel.”

Glennis Grace heeft het bericht van Fred geliked, waarmee ze laat blijken er hetzelfde over te denken. En dat juist zíj van zich laat horen zal voor velen geen verrassing zijn, aangezien ze pasgeleden nog vast kwam te zitten vanwege het incident in een supermarkt.

Tags

GLENNIS GRACEKLAPOSCAROSCARSSLAANWILL SMITH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck