Glennis Grace steunt Barbie in moeilijke tijd

Door: DitjesenDatjes
10-05-2019

Dat het de laatste tijd niet goed gaat met Samantha de Jong weet ook Glennis Grace. De zangeres volgt het nieuws rondom Barbie en maakt zich zelfs soms zorgen over haar. Daarom stuurde Glennis een berichtje naar Samantha via Instagram waarin ze haar een hart onder de riem steekt.

Geluk

,,Ik wilde je al langer een berichtje sturen en je een hart onder de riem steken”, begint Glennis het bericht. ,,Ik hoop zo dat je uiteindelijk jezelf gaat vinden en dat je weet dat je de moeite waard bent om er te zijn.” De zangeres vertelt de blondine dat er ontzettend veel mensen zijn die willen dat het goed met haar gaat, maar dat er natuurlijk altijd mensen zijn die haar het geluk niet gunnen. ,,Bekend zijn vergt al genoeg van ons. Dat is iets waar we mee moeten dealen, maar vergeet nooit wie je bent”, eindigt ze haar verhaal.

Glennis weet als geen ander hoe het is om bekend te zijn en negatieve reacties te krijgen. Er werd massaal gereageerd toen het nieuws naar buiten kwam dat Glennis in de finale stond van America got Talent. Velen gunde haar het niet, want ze vonden haar arrogant en onsympathiek. Gelukkig heeft Glennis zich nooit wat van die negativiteit aangetrokken. Iets wat ze Samantha dus ook adviseert.

Moeder

Toch lijkt het erop dat Barbie zich wel wat van alle negatieve reacties aantrekt, want vandaag postte ze een verhaal op Instagram waarin ze vertelt dat ze altijd goed voor haar kinderen heeft gezorgd. Dit verhaal is een reactie op mensen die schreven dat ze een slechte moeder is, omdat ze op dit moment niet goed voor haar kinderen kan zorgen. Samantha hoopt dat ze met de juiste therapie en medicijnen in de toekomst er weer meer kan zijn voor haar zoon en dochter.

Meer DenD