Amerikaanse droom Glennis Grace voorbij

Door: DitjesenDatjes
20-09-2018

De droom van Glennis Grace is vannacht uit elkaar gespat. Ze heeft America’s got Talent niet gewonnen. Ze zat zelfs niet bij de top vijf kandidaten.

Winnaar

De winnaar van de talentenjacht is een totale verrassing. De meeste polls gaven aan dat de 14-jarige Courtney Hadwin ging winnen; het meisje met geweldige dansmoves en een stem als Janis Joplin. Maar ook zij zat zelfs niet bij de top vijf.
De winnaar van een miljoen dollar én een eigen show in Las Vegas is de magiër Shin Lim geworden! Lim wist niet wat hem overkwam, en  had nooit verwacht van zijn concurrentie te winnen.

Sportief

Op de tweede plek staat de acrobatische dansgroep Zurcaroh. Die pakte het verlies sportief op, en feliciteerde Lim meteen toen hij had gewonnen.
Ook Glennis Grace heeft laten zien goed tegen haar verlies te kunnen. Toen ze hoorde dat haar directe concurrent Brian Joseph King in de top 5 zat, en niet zij stapte ze gelijk op hem af om een knuffel en felicitatie te geven.

Presentatrice Tyra Banks prees Glennis om haar kwaliteiten en vroeg een groot applaus voor haar.

Duet

Hoewel de kijkers niet meer konden stemmen traden alle kandidaten gister toch nog een keer op. Zij zongen een duet met een bekende artiest. Glennis trad op met Bebe Rexah.

 

Meer DenD