Glennis Grace weer single: wat is er gebeurd?

Glennis Grace weer single
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Glennis Grace maakte vorig jaar vol trots bekend dat ze een relatie heeft met producer Boyd. Vandaag onthult de zangeres dat het alweer over en uit is. Wat is er gebeurd?

,,Gaat Glennis nog met die Boyd?”, vraagt een volger in een bericht aan juicekanaal Realityfbi. ,,Normaal was het: Boyd dit, Boyd dat, met hartjes… Al tijden niets voorbij zien komen.”

Glennis weer single

Klopt het dat het over en uit is tussen Glennis en Boyd? ,,Mijn relatie met Boyd is inderdaad al meer dan een maand over”, bevestigt Glennis aan Realityfbi. Waarom de relatie gestrand is vertelt Glennis niet, maar volgens het juicekanaal wordt de zangeres gelinkt aan iemand die speelt bij een voetbalclub in Haarlem. ,,Maar daar wilde ze niet op ingaan.”

Opvallend

Toch is de relatiebreuk opvallend te noemen. Een maand voordat de twee uit elkaar gingen, deelde Glennis nog op Instagram hoe gelukkig ze met Boyd is. ,,Het is een jaar geleden… Jij kwam in mijn leven toen mijn leven op z’n kop stond. Je raakte mijn hart op een manier waarvan ik dacht dat niemand dat ooit meer kon doen. Zo werden wij één, wij werden ons. I love you”, schreef de zangeres.

Tags

GLENNIS GRACE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck