Glennis Grace weer terug bij minnaar: ‘We willen een kindje’

Glennis Grace
Door: Charlotte Wijnen
01-08-2021

Glennis Grace liet eind vorig jaar weten dat ze de relatie met gitarist Lévy Simon had verbroken. Maar de breuk was echter maar van korte duur, want inmiddels hebben ze zich weer verzoend. En ze zijn meteen toe aan de volgende stap…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Weer samen

In oktober vorig jaar maakte Glennis bekend dat zij en de zestienjaar jongere Lévy een punt achter de relatie hebben gezet. De twee waren drie jaar samen, en de precieze oorzaak van de breuk werd niet bekendgemaakt.

Maar na een kortdurende breuk zijn de twee inmiddels weer bij elkaar gekomen. ,,We zijn weer samen”, vertelt Glennis aan weekblad Story. ,,De liefde voor elkaar is niet verloren gegaan. We hebben elkaar weer gevonden.”

Kinderwens

De twee kwamen weer nader tot elkaar toen het slecht ging met de vader van Glennis. ,,Toen had ik hem heel erg nodig.” Lévy kwam regelmatig bij Glennis over de vloer en toen is het vuurtje weer gaan branden.

Lévy is inmiddels bij haar ingetrokken in haar nieuwbouwwoning in Amsterdam-West, waar ook de vijftienjarige zoon van Glennis woont. ,,Dat is vanaf het begin goed gegaan. Ze zijn echt maatjes”, aldus Glennis.

Het gaat zelfs zó goed, dat Glennis en Lévy toe zijn aan de volgende stap in hun relatie. ,,Ik heb nog een kinderwens. Dat is nog steeds aan de orde”, vertelt ze openhartig aan Story. ,,Dat willen Lévy en ik graag. We hopen dat het ons is gegund. Maar wanneer dat zal zijn, is nog even afwachten.”

Meer DenD