Glennis Grace weigert aanzoek te doen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Glennis Grace wil niets liever dan trouwen met haar vriend Lévy Simon. Ze ziet zichzelf al staan in de witte jurk en met een ring om haar vinger. Maar geen haar op haar hoofd die eraan denkt haar vriend ten huwelijk te vragen. Lévy zal toch echt op zijn knieën moeten.

Aanzoek

Het leeftijdsverschil is vijftien jaar, maar daar merkt het stel helemaal niets van. Ze zien de toekomst dan ook zonnig in. ,,Ik denk dat hij dat best wel graag zou willen en ik eigenlijk ook wel”, zegt Glennis over trouwen tegen weekblad Weekend. ,,Ik wil gevraagd worden. Ik zou niet zelf het aanzoek doen.”

Als ze gaan trouwen heeft de zoon van Glennis, Anthony, officieel een stiefvader. Collega’s uit de showbizz, zoals Bridget Maasland, hebben eens laten weten dat ze liever niet hebben dat een nieuwe partner zich bemoeit met de opvoeding. Glennis denkt denkt daar heel anders over. Zij vindt dat nu ze met z’n drieën wonen Lévy ook haar zoon mag terechtwijzen. ,,Natuurlijk zijn er momenten dat Lévy alleen met mijn zoon was, en dat hij af en toe niet wist wat hij moest dan als hij lastig was. Dan zei ik gewoon tegen hem: ‘Zeg er maar was van. Dat mag’. Ik vind niet dat je kan zeggen dat iemand zich er helemaal niet mee mag bemoeien als het niet zijn kind is, dat vind k complete onzin.”

Tags

AMSTERDAMGLENNIS GRACELEVYOPVOEDENRELATIETROUWENVRIENDZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck