Glennis Grace wil kind van nieuwe vriend

Door: Molly Baas
11-07-2018

Glennis Grace gaat als een speer in Amerika en is dolgelukkig met haar vriend Lévy Simon, maar ze droomt van meer. Glennis zou graag een kindje met haar nieuwe liefde willen!

In de Story bekende Glennis vorig jaar weer verliefd te zijn, maar ze bleef stil over zijn identiteit. Glennis werd vaak gespot met Lévy, knuffelend en al. De twee hebben nu een jaar een relatie. Ze heeft al een zoon, Anthony, maar Glennis is open over kinderwens: ,,Mochten het er meer worden, graag. Maar het moet je wel gegeven zijn, zeker op latere leeftijd. Een kind is een wonder. Ik hang de vlag uit als het zover is.

Sterke man

In het verleden gingen de relaties van Glennis Grace niet altijd over rozen, maar dat komt volgens haar omdat ze een ‘sterke man’ nodig heeft. ,,Dat heeft niet zozeer met mij te maken, maar met alles om me heen. Het wereldje waarin ik leef. Ik heb echt een mán nodig. Een sterke schouder, die dat kan dragen én op wie ik terug kan vallen.” En voor haar is dat Lévy geworden. De twee schijnen twee handen op één buik te zijn.

Met hem aan haar zijde tijdens het avontuur in Amerika loopt alles op rolletjes voor Glennis. En ook al is ze al veertig, ze hoopt nog een keer moeder te worden. ,,Eigenlijk wilde ik er drie, maar ik ben al blij met een tweede.”

Lévy zou die droom nog eens waar kunnen maken: De gitarist schijnt dol op kinderen te zijn en heeft een goede band met Anthony.

Meer DenD