Glennis Grace woest op Yvonne Coldeweijer: ‘Dit moet stoppen’

Glenda boos op Yvonne|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer heeft een video gedeeld waarin een jongen wordt opgepakt door de politie in de straat van Glennis Grace. De roddelkoningin meldde dat het om de zoon van de zangeres ging, maar volgens Glennis is daar niets van waar. ,,Het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne.”

Coldeweijer deelde gisteravond beelden op Instagram waarin een jongen wordt opgepakt door de politie. Het gebeurde in de straat waar Glennis Grace woont en Coldeweijer meldde dat de jongen in de video de zoon van de zangeres is.

Al snel verwijdert ze de beelden weer omdat de informatie onjuist blijkt te zijn. ,,Zojuist heb ik de advocaat gesproken van de zoon van Glennis Grace. Zij geeft aan dat haar cliënt niet de jongen is die in het filmpje wordt aangehouden”, aldus Coldeweijer.

‘Ik ben woedend over dit nepnieuws!’

Maar het kwaad is al geschied. Glennis, die door het geweldsincident in de supermarkt afgelopen februari nog stééds onder vuur ligt, is niet te spreken over de roddel.

,,Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt”, schrijft Glennis woest in Instagram Stories. ,,Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Yvonne weer voor de rechter?

Het is niet de eerste keer dat Yvonne te maken krijgt met een boze BN’er. Zo sleepte Samantha Steenwijk haar onlangs nog voor de rechter omdat ze verspreidde dat ze illegale dieetpillen heeft gebruikt om af te vallen. Zou Coldeweijer wéér voor de rechter moeten verschijnen?

Tags

COLDEWEIJERGLENNIS GRACEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie