Glennis Grace krijgt villa niet verkocht

Door: Tanja Brouwer
20-05-2019

Wie Glennis Grace hoort praten weet het meteen: zij komt uit de Jordaan. Daar liggen de roots van de diva. Maar tegenwoordig woont ze in Almere, waar ze een grote villa heeft. Helaas heeft ze het daar niet naar haar zin, want ze wil niets liever dan met haar zoontje terug verhuizen naar Amsterdam, en dan natuurlijk zo dicht mogelijk bij de Jordaan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Winst

Begin van dit jaar had ze dan ook volgens Bekendeburen haar villa in Almere te koop gezet. Ze wilde er destijds 750.000 euro voor hebben. Dat zou beteken dat ze er dikke winst mee zou maken, want in 2008 betaalde ze er zelf 645.000 euro voor.
Helaas is het haar nog niet gelukt om de villa te verkopen, en dus heeft ze hem uit de verkoop gehaald.

Ze zal vast spijt hebben van haar verhuizing. Ze woonde namelijk eerder in Amsterdam aan de Oranje Nassaulaan. Vanuit haar appartement had ze uitzicht op het Vondelpark.

Het lijkt erop dat Glennis niet helemaal weet wat ze wil, want een aantal jaar geleden was ze ook al van Amsterdam naar Almere vertrokken, waarna ze naar een paar jaar weer terugging naar de hoofdstad, om vervolgens weer naar Almere te gaan.

 

Meer DenD