Glennis laat tattoo zetten op bijzondere plek

Door: Tanja Brouwer
04-06-2019

Dat Glennis Grace van tatoeages houdt was al bekend. Op meerdere lichaamsdelen zit er inkt in haar huid. Gisteren heeft ze twee nieuwe tattoo’s laten zetten, waarvan één op een heel bijzonder lichaamsdeel.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Roos

Op haar arm, haar hand, haar schouder en op haar sleutelbeen heeft de zangeres al wat plaatjes laten zetten. Blijkbaar was ze nog niet klaar met laten versieren van haar lichaam, want ze heeft er nog een bijgezet. In haar nek staat nu een roos! Een oude tatoeage, drie muzieknootjes, lijken nu uit de roos te komen.

Ook heeft ze meteen een vlinder op haar hand gezegd. De tekst die Glennis bij de foto’s op Instagram schrijft, verraadt dat ze de tatoeages al lang wilde: ,,Eindelijk heb ik mijn roos en vlinder. Bedankt!”.

Reacties

Op de twee foto’s wordt massaal gereageerd. Veel fans van Glennis houden van tatoeages, en vinden het ontzettend tof dat Glennis meer tattoo’s heeft laten zetten. Toch zijn er ook mensen die het niet snappen dat Glennis een roos in haar nek heeft laten zetten. ,,Meisje, meisje..prachtig. Maar in een boek. Waarom doen mensen dit?”, vraagt een volger zich af. Glennis reageert heel netjes op haar bericht: ,,Ik ben er zo blij mee. Ieder zijn ding toch.”

Iemand anders schrijft dat ze hoopt dat Glennis geen tatoeages meer laat zetten, maar dat is de zangeres niet van plan: ,,Ik ben nog lang niet klaar. Sorry but not Sorry”, schrijft ze terug.

 

 

Meer DenD