Glennis wil het goedmaken in de Jordaan: ‘Ik groet altijd’

Glennis probeert van alles om imago te redden
Door: Charlotte Wijnen
06-07-2022

Sinds Glennis stennis heeft geschopt in een lokale supermarkt, wil niemand in de Jordaan nog iets van haar weten. Nu wil de zangeres het toch gaan goedmaken in de buurt. ,,Ik zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom.”

Na haar misdragingen heeft Glennis een hoop verloren. Haar zangcarrière is naar de knoppen en in haar eigen buurt wil ook niemand meer met haar gezien worden.

‘Iedereen is klaar met haar’

Glennis wordt sinds het incident met de nek aangekeken in de Jordaan. ,,In de buurt is iedereen helemaal klaar met haar”, vertelde een buurtbewoner eerder in weekblad Story. ,,Met dit soort crimineel gedrag willen we niets te maken hebben.”

‘Dat vind ik gewoon netjes’

Kennelijk doet het de zangeres toch wel iets dat buurtbewoners niet blij met haar zijn. Ze probeert het op haar manier een beetje goed te maken met de buren. ,,Ik loop mijn huis uit en ik zeg altijd goedemorgen tegen de eerste persoon die ik tegenkom op straat, ook al ken ik je niet”, vertelt ze in Instagram Stories. ,,Dat vind ik gewoon netjes.”

DenD vraagt zich af

Zou u blij zijn met Glennis Grace als buurvrouw?

DenD

Meer DenD