Goed nieuws voor OML’er Roy: ‘Halfjaar rust’

Goed nieuws voor Roy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na veel slecht nieuws hebben Roy en Annick, bekend uit het programma Over Mijn Lijk, eindelijk goed nieuws gekregen. Roy had gisteren zijn halfjaarlijkse controle in het ziekenhuis en de uitslag van de MRI-scan was goed. ,,We hebben weer een halfjaar rust.”

Het was gisteren een enorm spannende dag voor Roy en Annick. Roy moet elk halfjaar naar het ziekenhuis voor een MRI-scan om te kijken of de hersentumor gegroeid is. Gelukkig kwam in het ziekenhuis het verlossende woord dat dit niet het geval is. ,,Jaaaa, Roy heeft weer een goede MRI uitslag gekregen”, schrijft Annick op Instagram. ,,De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid.”

‘Genieten’

Hoewel Annick Roy altijd op deze spannende dag steunt, kon ze gisteren niet mee vanwege de griep. Daar baalt ze behoorlijk van. ,,Verschrikkelijk dat ik dit keer niet mee kon om Roy te steunen door die rot griep, maar Roy had goede support mee. Op de foto is Roy iedereen het goede bericht aan het vertellen!”

Een goede uitslag betekent dat Roy pas bij de volgende controle weer terug hoeft naar het ziekenhuis. ,,We hebben weer een halfjaar rust, wat kun je al bij zijn met een halfjaar hé? GENIETEN en taart eten nu.”

Bang

Roy was onlangs nog te zien in de reünie van Over Mijn Lijk. Daar vertelde hij dat hij nog altijd positief in het leven probeert te staan, maar dat dat steeds moeilijker wordt. Hoewel Roy enorm dankbaar is dat hij elke dag met zijn zoontje Scott door kan brengen, noemt hij leven met de gedachte dat hij snel dood kan gaan een ‘hel’. Zo heeft hij een idee over wanneer hij doodgaat, maar durft dat niet hardop te zeggen. ,,Ik durf het niet te zeggen, omdat ik bang ben dat ik het dan over mezelf heen roep”, zei hij tijdens de reünie. Gelukkig heeft het gezin in ieder geval het komende halfjaar rust.

Tags

OVER MIJN LIJKROY EN ANNICK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck