Goede vriend haalt uit naar Tino Martin: ‘Veranderd door bekendheid’

Wesley is vriend af bij Tino
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tino Martin en Wesly Bronkhorst waren jarenlang goede vrienden, maar de afgelopen tijd hoort Wesly nooit meer iets van hem. Hoe dat komt? ,,Als Tino metselaar was geweest, was het anders gelopen…”

Tino Martin en Wesley Bronkhorst waren jarenlang dikke maatjes van elkaar. Inmiddels lijkt er niets meer over te zijn van hun vriendschap. ,,Dat we bij elkaar langs gingen, had niks met zakelijk contact te maken. Voor mij was Tino een vriend. Maar als ik hem nu zie, is het anders tussen ons”, vertelt Wesly in gesprek met weekblad Weekend. ,,Het is geen vriend meer. Anders was hij zondag ook wel op mijn 40ste verjaardag geweest.”

‘Ik hoor niks meer van Tino’

Hoewel ze collega’s zijn en in dezelfde vijver vissen, gunde Wesly zijn vriend altijd het allerbeste. Wat er tussen hem en Tino gebeurd is, weet hij niet precies. Wel vermoedt hij dat het te maken heeft met de bekendheid van Tino. ,,Ik denk dat als hij metselaar was geweest, het anders was gelopen. Dan waren we zeker nog buddy’s geweest en op diezelfde voet met elkaar doorgegaan”, aldus Wesly, die al een tijdje niets meer heeft gehoord van Tino. ,,We deden de leukste dingen met elkaar. Nee, op mijn verjaardag heb ik helemaal niets van hem gehoord. Jammer.”

‘Beschonken’

Onlangs kreeg Tino ook al een flinke veeg uit de pan van een andere collega-zanger. Pierre van Dam, de neef van Koos Alberts, vindt dat Tino zich de laatste tijd enorm misdraagt. Volgens geruchten had de zanger bij een 25-jarig huwelijksfeest te diep in het glaasje gekeken, iets wat Pierre ook denkt. Hij vermoedde zelfs dat Tino ‘zwaar beschonken’ op het podium stond. ,,Ik vind dat totaal respectloos”, zei hij in gesprek met weekblad Party. ,,Triest ook. Je bent dan niet goed met je vak bezig en hebt maling aan je publiek.”

Tags

Tino MartinWesly Bronkhorst

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie