Goede vriend over liefdesleven Mark Rutte: ‘Hij wijst alle vrouwen af’

Mark heeft geen interesse in vrouwen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

René Bom, een goede vriend van Mark Rutte, is uit de school geklapt over het liefdesleven van de premier. Hij wordt regelmatig benaderd door dames die graag met Rutte in contact willen komen, maar hij wijst álle vrouwen af. ,,Het heeft geen zin om een poging bij hem te doen.”

Al jaren brengt René alle liefdesbetuigingen en blind date-verzoeken aan Rutte over, maar helaas heeft het nooit tot resultaat geleid. Waarom? Volgens René heeft het helemaal geen zin om een poging bij hem te doen. ,,Dat zeg ik ook altijd als mij wordt gevraagd om een ontmoeting te regelen”, vertelt René in gesprek met weekblad Privé. ,,Maar ik breng die wel aan hem over. Ik wil niet dat iemand achteraf zegt dat ik zo’n verzoek niet serieus heb genomen.”

Rutte wijst iedereen af

Het antwoord dat Rutte hem geeft als een vrouw een beschuitje met hem wil eten, kan René onderhand dromen. ,,Hij zegt altijd lachend en hoofdschuddend: ‘René, ik heb geen tijd voor een relatie…’ Dat breng ik dan weer keurig over aan die vrouwen.”

Volgens René is dat de échte reden waarom de premier geen relatie heeft. ,,De politiek is niet alleen zijn werk, maar ook zijn hobby. De politiek vult zijn hele leven. Hij kent geen werkdagen van acht tot zes en ook geen werkweken van vijf dagen.”

‘Niet over politiek praten’

De premier is alle dagen aan het werk, behalve op zaterdag. De ochtend houdt hij altijd vrij voor René. ,,Het initiatief om elkaar te treffen en bij te praten, gaat altijd van hem uit. We zien elkaar dan een uurtje en praten over van alles en nog wat, behalve over de politiek”, zegt René.

Op dat moment is Rutte voor even niet de minister-president, legt hij uit. ,,Wat me dan wel stoort, is dat er mensen zijn die ongevraagd aanschuiven en hem raad gaan geven. Ik voel dan dat hij daar geen zin in heeft, maar hij blijft vriendelijk. Wat Mark niet erg vindt, is dat mensen een selfie willen maken. Dat doet hij heel geduldig en vriendelijk.”

Tags

MARK RUTTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie