‘Goedemorgen Nederland maakte relatie Nikki Herr kapot’

Door: DitjesenDatjes
03-05-2019

Heel even had Nikki Herr (28) al het geluk van de wereld. Ze had een goede relatie en een droombaan als een van de vaste gezichten van Goedemorgen Nederland van omroep WNL. Zelfs toen er noodgedwongen ontslagen vielen, wist Nikki haar plekje te behouden. Helaas heeft die droombaan bijgedragen aan het mislukken van haar relatie.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bedtijd

,,Het is zo dat mijn laatste relatie daardoor over is gegaan”, vertelt de presentatrice aan weekblad Story. ,,Maar het gaat niet eens alleen om het vroege opstaan. Als je partner wel reguliere werktijden heeft, zoals bij mij het geval was, komt hij rond een uur of zes, zeven ‘s avonds weer thuis. Ik moet dan om half negen naar bed. Dan houd je heel weinig tijd voor elkaar over en dat heeft mijn relatie genekt.”

Een simpele oplossing destijds was geweest om te stoppen met het werk bij Goedemorgen Nederland, en op zoek te gaan naar een baan met normale werktijden. ,,Nee, daar vind ik mijn werk te leuk voor”, zegt Nikki. ,,Ik moet je ook zeggen dat ik nu eigenlijk geen behoefte heb aan een relatie. Vroeg of laat loop je dan toch weer tegen dezelfde problemen aan.”

Meer DenD