Goldband doet opvallende mededeling op radio: ‘We zijn gestopt’

Goldband doet opvallende mededeling op radio.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Boaz, een van de zangers van Goldband, doet vrijdagmiddag tijdens de 538-middagshow van Frank Dane een opvallende mededeling. De artiest geeft namelijk aan dat de band gestopt is met drinken.

De hitsingle ‘Stiekem’ van de Haagse band en Maan werd maandagavond tijdens de uitreiking van de Edisons uitgeroepen tot single van het jaar. Voor radio-dj Frank Dane een goede reden om de mannen van Goldband te bellen.

Gestopt met drinken

Wanneer Frank Dane vraagt of de jongens een leuke avond hebben gehad, laat Boaz weten dat het een leuke, maar rustige avond was. ,,Ik vergelijk het met vorig jaar, we hadden niks gewonnen, maar wél een extra kamer. Toen hadden we een flinke afterparty”, aldus Boaz. De jongens zijn dit keer op tijd naar huis gegaan. ,,We zijn namelijk gestopt met drinken”, onthult de zanger. ,,Al sinds 1 januari.”

Cokefilmpje

Frank Dane grapt vervolgens: ,,Oh, maar jullie doen andere dingen toch?” Hiermee doelt hij op het zogenaamde ‘cokefilmpje’. Hier ontstond veel ophef over op sociale media. In een video is te zien hoe Goldband-zanger Milan Driessen een wit lijntje, dat lijkt op cocaïne, snuift op het podium. Hij liet eerder aan &C weten dat hij slechter tegen alcohol en drugs kan dan zijn collega’s Boaz en Karel. „Ik laat me soms toch meeslepen in hun tempo. Dan voel ik me de volgende dag kut. Komen de paniekaanvalletjes, de angsten en denk ik: alles moet anders. Meestal hou ik dat vol tot vrijdag, en dan begint de riedel opnieuw.”

Tags

DRINKENEDISONGOLDBAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck