Goldband over nuchter optreden: ‘Het was niet spontaan’

Goldband over nuchter optreden: niet spontaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

De bandleden van Goldband hadden zich voorgenomen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun grote shows in AFAS Live in Amsterdam en de Lotto Arena in Antwerpen afgelopen maart. De mannen hebben tweeënhalve maand niks gedronken of gebruikt. Toch beviel helemaal nuchter optreden niet zo goed als gedacht.

Zanger Milo Driessen vertelt tegen 3voor12 dat ze tweeënhalve maand niet hebben gedronken en niks hebben gebruikt. ,,Het plan was om de eerste vier shows nuchter te doen, maar na het eerste optreden in de Lotto Arena voelde het ’te geregisseerd”, zegt Driessen. Volgens de zanger ging alles goed, maar miste het ‘spontane’. ,,We waren niet écht blij en extatisch. Terwijl we dat wel hebben verwacht. Toen hebben we besloten: ok, dan gaan we morgen wel drinken en kijken we hoe het verschil is. Nou, dat was wel echt tien keer zo leuk.”

Op aarde komen

Volgens Driessen was de nuchtere periode nodig om ‘weer effe op aarde te komen’. Ook werd er een groepsapp aangemaakt om elkaar te motiveren. Daarin werden foto’s van de sportschool gedeeld maar ook momenten dat ze het moeilijk hadden. ,,Het was echt een soort steungroep, die bestaat nog steeds.”

Junks

Milo verwijst ook nog even naar de ophef die eerder dit jaar ontstond door een video waarin hij drugs gebruikt voor de neus van zijn fans. ,,Mensen dachten dat dat op Noorderslag was gebeurd, maar dat was een filmpje van Oud en Nieuw. Heel Nederland dacht: wat een junks. Terwijl wij al drie weken nuchter waren!”

Tags

DRINKENGOLDBANDOPTREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck