Goldband-zanger Karel klaar met vragen over Maan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Goldband-zanger Karel Gerlach heeft een relatie met Maan de Steenwinkel, maar is niet blij met de media-aandacht die het stel krijgt. „Het is wat triestig.”

Sinds kort zijn Karel en Maan een stel, maar hij is klaar met de vragen over zijn vriendin. „Het gaat ineens nog maar weinig over de muziek.”

Vermoeiend

Karel begrijpt wel dat mensen geïnteresseerd zijn in de details van zijn relatie, maar voor hem is het nu genoeg. „Ik begrijp het wel. Maar het is ook vermoeiend. Ik snap dat het voor mensen interessant kan zijn, maar op een gegeven moment is het klaar”, zegt hij tegen TROUW. Ook de collega Goldband-leden zijn het met Karel eens: „De media proberen in interviews constant haakjes te vinden om iets over Karel en Maan te vragen”, zegt Boaz Kok.

Vonk

De vonk tussen Karel en Maan sloeg over in de studio, vertelt Maan in het radioprogramma De 538 Middag Met Frank. „Ik was bezig met een album en wilde hun er graag op hebben”, zegt Maan. Ze heeft samen met de Goldband het nummer Stiekem gemaakt. „Het liedje ontstond in de studio. En wat meer.” Ook Maan wil verder niet dieper ingaan op haar relatie, ondanks deze breed in de media wordt uitgemeten. „Dit soort dingen zijn ook privé en aan jezelf om uit te zoeken en te ontdekken.”

Tags

GOLDBANDKAREL GERLACHMAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck