Gomorra-acteur deelt schokkende: ‘Mijn zus is dood’

Overleden zus
Door: DitjesenDatjes
10-03-2020

Luca Franzese, de 43-acteur die in de serie Gomorra speelt, heeft een heftige video gepost op Facebook. De Italiaan vertelt aan zijn volgers dat zijn zus enkele dagen geleden is overleden en haar lichaam nog steeds in bed ligt. De huisarts wilde niet langskomen en het lichaam van zijn zus wordt niet opgehaald.

Mond-op-mond beademing.

Volgens Luca is zijn zus, wiens gezondheid niet goed was door onder meer epilepsie, overleden aan het corona-virus. Theresa kreeg eind vorige week griepklachten en zou afgelopen zondag overleden zijn.
De acteur heeft nog wel de hulpdiensten gebeld, maar zij wilden niet langskomen uit angst besmet te raken. Pas toen zijn zus overleden was kwam er iemand langs die een test deed op zijn zus. Theresa bleek inderdaad het virus te hebben en mogelijk heeft Luca dat nu ook, want hij heeft zijn zus nog proberen te reanimeren.

De begrafenisondernemer wil niet langskomen op het lichaam van Theresa op te halen en dus ligt het nog steeds in bed. In datzelfde huis zitten Luca, andere familieleden en drie hulpverleners nu in quarantaine.

– LET OP: HEFTIGE BEELDEN –

https://www.facebook.com/luca.franzese.5/videos/2835498279881270/

 

 

Meer DenD