Gordon: ‘Af en toe gaat het mis in mijn hoofd’

Gordon Heuckeroth
Door: Eva Steins
09-02-2021

Gordon heeft een heftige periode achter de rug. De zanger werd vorig jaar bruut overvallen in zijn eigen woning, Na deze traumatische ervaring kreeg de zanger last van angst- en paniekaanvallen. De dokter schrijft hem sindsdien medicijnen voor, die Gordon ‘lekker’ zegt te vinden.

De overval in zijn penthouse heeft er flink ingehakt bij de zanger. Eerder zei hij sindsdien niet meer gelukkig te zijn geweest. Ook zei hij nog dagelijks bang te zijn dat het een tweede keer gebeurt. ,,Dat ze door mijn ramen heenschieten”, onthulde Gordon, ,,Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop”, vertelde de zanger.

Medicijnen

Gordon praat liever niet over de overval, maar in gesprek met Don Diablo doet hij toch een boekje open over deze heftige tijd.

,,Ik had last van angstaanvallen. Toen heb ik temazpam en oxezepam gekregen”, vertelt Gordon. De medicatie is hem goed bevallen.

,,Mijn hemel, wat lekker is dat! Af en toe gaat het gewoon helemaal mis in mijn hoofd. De medicijnen neem ik dan om rustiger te worden.”

Meer DenD