Gordon al kilo’s lichter Van 112,7 naar 106,8 kg

Door: DitjesDatjes
25-07-2017

Gordon neemt geen halve maatregelen als het om zijn nieuwste afvalpoging gaat. De entertainer mat zichzelf twee weken geleden een nieuwe levensstijl aan en die werpt zijn vruchten af. De kilo’s vliegen eraf, liet hij weten via Facebook.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Schandelijk maar ik was 112,7 kilo pffff”, schreef Gordon bij twee video’s waarin hij zich met een personal trainer in het zweet werkt. “Vanmorgen 106,8!!! Op de weg naar de 95 kilo op 18 oktober!” De entertainer doet drie keer per week aan kickboksen, hangt elke dag aan de fitnessapparaten en ligt dagelijks in het zwembad. “Dit gaat me lukken!”

Vastberaden

Gordon, die vorige week liet weten zo min mogelijk dierlijke producten te eten, roept zijn fans op mee af te vallen. Hij is vastberaden heel Nederland gezonder te maken, getuige zijn plannen een gezond fastfoodrestaurant te openen. Voor Blushing Healthy Drive Thru heeft Gordon inmiddels drie locaties op het oog, liet hij dinsdag weten op Facebook. “Binnen nu en een jaar opent Blushing Healthy Drive Thru zijn deuren! Make Holland Healthy Again!!”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD