Gordon alweer klaar met Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’

Gordon schopt ruzie en pakt zijn biezen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel Gordon zei dat hij ‘voorgoed’ in Dubai blijft, lijkt er nu alweer een verhuizing op de planning te staan. Hij denkt erover met zijn verloofde naar Melbourne te verhuizen. Volgens Juicechannel niet zonder reden. ,,Hij heeft ruzie met lokale bewoners.”

Gordon deelde afgelopen weekend met zijn volgers het grote nieuws dat hij ten huwelijk is gevraagd door Gavin. ,,Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knie om me ten huwelijk te vragen”, schreef Gordon op Instagram. ,,En nu kon ik niets anders zeggen dan ja. In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Ik ben sprakeloos en super emotioneel. Omdat ik hier zo lang op heb gewacht.”

Alweer klaar met Dubai

Op Radio 538 geeft Gordon tekst en uitleg over deze mooie stap in zijn leven. Hij vertelt dat zijn liefdesleven voordat hij Gavin ontmoette een grote puinhoop was. ,,Het is een puinhoop geweest. Heel Nederland heeft er getuige van kunnen zijn de afgelopen twintig jaar”, aldus Gordon. Gelukkig is nu alles anders. Wat vindt Gordon zo leuk aan hem? ,,Hij is natuurlijk woest aantrekkelijk. Het is geen lelijkerd.”

Gavin komt uit Melbourne en ineens heeft Gordon zijn mening over Dubai veranderd. ,,We gaan in Dubai samenwonen voorlopig, maar ik denk niet dat we daar gaan blijven”, onthult hij. ,,Ik bedoel: ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is wel erg leeg hoor.”

‘Stad zonder hart’

Gordon vindt het nog altijd een ‘fantastische plek’, maar lijkt zich er toch niet helemaal thuis te voelen. ,,Het is heel erg op geld gericht. Het is een stad zonder hart.”

‘Ruzie met bewoners’

Maar volgens Juicechannel speelt er meer. Het kanaal beweert dat Gordon ruzie heeft met lokale bewoners. ,,Een bron van ons die in Dubai woont vertelt ons zojuist dat Gordon in aanraking is geweest met de politie in Dubai”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Hij heeft volgens deze bron ruzie gemaakt met lokale bewoners en deze uitgescholden. Dat is iets wat je niet moet doen zegt de bron. Waarschijnlijk vindt hij het er sindsdien niets meer aan en vertrekt hij weer.”

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck