Gordon bedankt voor steun en lieve berichten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Gordon heeft iedereen bedankt voor de steun en lieve berichten ten aanzien van het openen van de horeca. Zijn zaken gingen uit protest één dag open.

Gisteren en eergisteren deden veel horecazaken uit protest de deuren open voor klanten. Veel horecaondernemers, waaronder Gordon, zijn het niet eens met de coronamaatregelen. Vanmorgen liet Gordon van zich horen. Hij begon met het bedanken van iedereen voor de steun en lieve berichten voor het openen van de horecazaken…

Oproep tot openstelling

Hij zegt: ,,Ik moet wel eerlijk zeggen dat we écht hebben bewezen dat de horeca wel degelijk open kan en dat er gewoon, als je het veilig doet, er niks aan de hand is.” Hij laat deze kans dan ook niet voorbij gaan om het kabinet op te roepen de horeca open te laten gaan.

Onderwijs

Eergisteren maakte Gordon het nieuws bekend dat hij zijn zaken open zou gooien omdat de situatie in de horeca volgens hem onhoudbaar is. Hij was daarmee zeker niet de eerste bekende Nederlander die zich tegen de coronamaatregelen uitsprak. Korte tijd geleden deed ook Frank Lammers dat. Hij hield een betoog ten faveure van het onderwijs.

Tags

HORECAKABINETOPEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck