Gordon bekijkt trouwpak

Gordon bekijkt trouwpak
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel het nog geen week geleden is dat Gavin de grote vraag aan Gordon stelde, lijken de twee niet lang te willen wachten met de bruiloft. Na hun reis naar de Malediven, zijn ze nu in Tokio. Daar ziet Gordon een prachtig trouwpak…

Gordon deelde afgelopen weekend met zijn volgers het grote nieuws dat hij tijdens de vakantie naar de Malediven ten huwelijk is gevraagd door Gavin. ,,Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knie om me ten huwelijk te vragen”, schreef Gordon op Instagram.

Trouwpak

Na hun vakantie naar de Malediven hebben de twee meteen weer de koffers gepakt voor een reis naar Tokio. Uit foto’s die Gordon op Instagram deelt blijkt dat de twee niet lang willen wachten met een bruiloft. Sterker nog: Gordon laat zien dat hij al trouwpakken aan het bekijken is!

‘Geen golddigger’

Omdat de twee pas tien weken samen zijn, zetten sommigen vraagtekens bij het aanzoek van Gavin. Toch liet Gordon op Radio 538 weten dat hij niet bang is dat Gavin een golddigger is. ,,Nee, hij heeft een goede baan in Australië”, zei Gordon. ,,Hij heeft z’n dingen voor elkaar. Je weet: dit zit goed. Dat merk je aan alles. Hij wist helemaal niet wie ik was, wat ik deed. Ik heb dat de eerste dagen ook niet verteld.”

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck