Gordon dacht dat hij zou worden vermoord

Gordon
Door: Jos La Grande
01-10-2020

Zanger Gordon kreeg zaterdag in zijn eigen huis in Amsterdam-Zuid een mes op zijn keel gezet door crimineel tuig dat uit was op zijn kostbaarheden. „Ik dacht dat ik zou worden vermoord. Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dit zegt Gordon vanochtend in De Telegraaf van vandaag over zijn afgrijselijke ervaring van afgelopen zaterdag.

De zanger liep na zijn ontsnapping reddeloos de straat op: hij wilde hulp na de afgrijselijke ervaring. Gordon is totaal van slag en wordt bijgestaan door professionals om hier weer bovenop te komen.

Vernederd

Aan misdaadverslaggever John van de Heuvel zegt Gordon: ,,Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen.” 

De Amsterdamse politie zit in zijn maag met de gewelddadige criminelen die het op peperdure horloges hebben gemunt. Op de boeven die Gordon mishandelden is een klopjacht aan de gang. Behalve sieraden, creditcard maakten ze een Rolex Submariner buit.

Mensonterend

Gordon: ,,Voor eerst in mijn leven geen woorden, al dagen huil ik en denk ik waarom ik? Ik ben aan de rand van de afgrond gebracht maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen.”

Meer DenD