Gordon duldt geen kritiek: ‘Opzouten!’

Gordon heeft geen zin in kritiek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eén van de volgers van Gordon uit kritiek op het eerste project van zijn net opgestarte bedrijf, iets waar Gordon niet van gediend is. De zanger vindt dat de hater maar lekker moet ‘opzouten’.

Gordon emigreerde vorig jaar naar Dubai om lekker tot rust te komen, maar is niet van plan daar stil te zitten. Onlangs heeft hij een eigen bedrijf in interieur design opgestart.

‘Het valt niet mee’

Maar Gordon liet onlangs al weten dat het niet van een leien dakje gaat. In een reactie aan één van zijn volgers op Instagram schreef hij: ,,Ik ben hier mijn eigen bedrijf gestart in interieur inrichting en dat valt niet mee!”, waarop een andere volger vroeg of Gordon ook eens wat foto’s wil delen van zijn projecten.

Dat heeft de zanger gisteren voor het eerst gedaan. ,,Hoe het was en hoe ik het maakte”, schrijft hij bij zijn eerste project in Dubai. ,,Mijn visitekaartje voor mijn interior decorating business!”

‘Opzouten nu’

Gordon is erg trots op het resultaat en is er dan ook niet van gediend dat volgers hun kritiek uiten. ,,Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat”, reageert een volger onder de foto’s. Gordon is woest en slaat terug naar de hater. ,,Waarom volg je mij dan trut?”, sneert hij. ,,Opzouten nu.”

Tags

DUBAIGORDONGORDON HEUCKEROTHKRITIEKSNEERUITHAALWOEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck