Gordon: ‘Een kind zou mijn redding zijn’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Voor Gordon is het glashelder: zijn nieuwe doel in het leven is het krijgen van een kind. In de Youtube-serie ‘Open Kaart’ onthult Gordon dat het krijgen van een kind voor hem een redmiddel betekent. ,,Ik denk dat het wel eens mijn redding zou kunnen zijn.”

Eerder maakte Gordon al bekend dat hij een vaderrol wel ziet zitten. Hij is zelf een keer heel dichtbij geweest, maar trok op het laatst de stekker eruit.

,,Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat wel echt kunnen,” vertelde Gordon in Waar is de Mol? Hij acht zichzelf uiterst geschikt voor de rol als vader.

,,Ik zou best een leuke papa zijn. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

Redding

In de online serie ‘Open Kaart’ werd Gordon geïnterviewd door Robbert Rodenburg. Hier onthult hij dat hij het krijgen van een kind beschouwt als een ‘redding’.

,,Het feit dat ik straks deze aarde ga verlaten en niks achterlaat vind ik wel een harde gedachte. Als het zo moet zijn dat ik nog vader mag worden, dan zou ik dat heel leuk vinden,” vertelt de zanger openhartig.

,,Ik sluit het niet uit. Ik denk dat het weleens mijn redding zou kunnen zijn. Dan word je je bewust van het feit dat de onvoorwaardelijke liefde toch echt bij je kind ligt en niet bij iemand anders.”

LEES OOK:

Verdachte overval Gordon moet op 22 december voorkomen

Tags

DRAAGMOEDERGORDONGORDON HEUCKEROTHKINDERENKINDERWENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck