Gordon emotioneel: ‘De zon is weer gaan schijnen’

Gordon Heuckeroth kan het nog maar nauwelijks geloven: zijn droom is uitgekomen! Hij is al een tijd bezig met eigen Blushing-koffie te produceren, en eindelijk is het af!

Emotioneel

Op Instagram schrijft hij in een lang bericht emotioneel te zijn. Vooral omdat de afgelopen tijd voor de zanger en presentator niet makkelijk was. ,,Het was een proces van een jaar, ik wilde het beste eruit halen met de lekkerste smaak en dat was niet eenvoudig. Vandaag ben ik dan ook best emotioneel na een half jaar van tranen door wat er met mij persoonlijk was gebeurd. Ook nu bleek dat zodra ik vasthield aan mijn idealen en dromen dat de zon vanzelf weer zou gaan schijnen. Het beste uit jezelf halen kan je alleen als je het slechte los kan laten”, schrijft Gordon. Hij laat weten zichzelf te hebben teruggevonden, zeker nu hij binnenkort op een nieuwe zender te zien is én hij zijn nieuwe koffie heeft. Hij weet zeker dat iedereen zijn koffie heerlijk gaat vinden, want ,,Met zoveel passie en toewijding gemaakt dat moet je terug proeven als je mijn koffie proeft.”

Het zijn maar liefst zes verschillende soorten koffie, Waaronder ook koffie-cups. De koffie is binnenkort in de supermarkten te koop, en vanaf donderdag verkrijgbaar. De prijzen heeft Gordon ook al bekend gemaakt. Zo kost 250 gram Arabica Coffee 3,39 euro.

View this post on Instagram

Het was een proces van een jaar, ik wilde het beste eruit halen met de lekkerste smaak en dat was niet eenvoudig. Vandaag ben ik dan ook best emotioneel na een half jaar van tranen door wat er met mij persoonlijk was gebeurd. Ook nu bleek dat zodra ik vasthield aan mijn idealen en dromen dat de zon vanzelf weer zou gaan schijnen. Het beste uit jezelf halen kan je alleen als je het slechte los kan laten. Dus ik ben door gegaan, mezelf weer terug gevonden en daarmee grote stappen gezet, een nieuwe zender straks en dan nu mijn eigen koffie! Met zoveel passie en toewijding gemaakt dat moet je terug proeven als je mijn koffie proeft. Ik hoop dat iedereen hier van kan gaan genieten zoals ik dat nu ook weer kan! Liefs Gordon

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on