Gordon emotioneel gebroken na rechtszaak

Door: DitjesenDatjes
10-04-2018

Gordon is zwaar aangedaan na de rechtszaak gister. Kevin, volgens Gordon zijn grote liefde, eiste een volledig contactverbod. Hij wil dat Gordon hem niet meer lastig valt. De rechter probeerde de mannen gister zelf de zaak te laten op te lossen, zonder dat er een vonnis uitgesproken hoefde te worden. Dat is niet gelukt.

Liegen

De rechter zal zich de komende weken dus buigen over de zaak. Gordon beweert dat hij en Kevin een liefdesrelatie hadden, maar volgens Kevin was dit absoluut niet het geval. Sindsdien blijft Gordon Kevin lastigvallen via de telefoon, en dat moet stoppen, vindt Kevin.

Voor Gordon was de zitting emotioneel erg zwaar. Hij is daar in huilen uitgebarsten en noemt de hele gebeurtenis onwerkelijk. Tegen Shownieuws zegt Gordon na de rechtszaak het volgende: “Ik dacht een onwijs leuke relatie te hebben, en die is abrupt geĆ«indigd. In een vlaag van verstandsverbijstering heb ik hem een klap gegeven en ook nog met een mes bedreigd. Het is heel heftig, en nooit een uitgangspunt van een relatie. Maar het gebeurd. En hij zit nog steeds glashard te liegen. het is niet te bevatten.”

Fantast

Hoewel geneeskundestudent Kevin, ook wel Dokter Love genoemd, ontkent dat er ooit sprake is geweest van een officiĆ«le relatie, gaat Gordon kapot van liefdesverdriet. “Ik weet dat ik in mijn hart een goed mens ben. Ten goede trouw ben geweest, nooit heb gelogen. Ik ben geen leugenaar en geen fantast.”

Op 23 april doet de rechter uitspraak.

Meer DenD