Gordon fileert ‘seksloze’ Angela de Jong

Gordon Heuckeroth
Door: Eva Steins
18-11-2020

Gordon verklaart Angela de Jong de oorlog. Nadat Angela in haar tv-column ontzettend hard uithaalde naar Gordon en hem ‘kneitervals’ noemde, slaat Gordon onverminderd terug. Hij wijdt twee enorme alinea’s aan ‘seksloze’ Angela en laat werkelijk niets van haar over.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Angela staat bekend om haar ongezouten mening over dingen die haar opvalt op de televisie. Eerder werd ze een ‘zuurpruim’ en ‘irritant mens’ genoemd en nu lijkt ook Gordon zijn mening over haar van het hart te willen. Zij haalde in haar column snoeihard uit naar de zanger en zijn comeback.

,,Hij was onstuitbaar in zijn pogingen om elk gesprek aan tafel zo te draaien dat het uiteindelijk over zijn problemen ging”, schreef de columniste in het AD. Ook noemde ze hem ‘kneitervals’ (zijn zang, niet karakter).

Uithalen

Pak de popcorn er maar bij, want Gordon neemt wraak. Hij is woest en schrijft alles van zijn hart via twee (!) Instagram-posts met een foto van Angela.

,,De kop ‘ vergeet overvolle IC’s en ziekenhuizen’ kreeg ik mee”, schrijft Gordon. “Niemand had het zo zwaar als ik? Nou Angela, ik kan je vertellen een ieders leed is anders maar geloof me: een overval is echt het meest vreselijke wat je mee kan maken als mens. Dat je je daar niet in herkent vergeef ik je, want dat vergt mensenkennis en empathie. En als je elke dag negatieve energie uitstraalt en opschrijft, dan heb je ook geen idee.”

Zijn epistel begint nog redelijk vriendelijk, maar verderop in de tekst neemt het een valse afslag.

,,Zeggen jouw kinderen nou wel eens dat ze trots zijn op hun moeder? En heb je überhaupt nog seks met je man? Want ik denk namelijk heel stiekem van niet”, vervolgt Gordon.

“Nu kan en wil ik jou dat niet geven,” vervolgt hij. “Maar kan wel een compliment geven aan je hoe je je zo overal hebt tussen gewurmd met eigenlijk nul talent voor ook maar iets. Want zeg eens eerlijk, lelijke dingen zeggen en opschrijven over iemand is eigenlijk wel heel makkelijk. Wat die seks betreft misschien moet je er eens over gaan denken om jezelf 24 uur op te laten sluiten met Akwasi en dan wie weet kom je er herboren uit. Hahahahahah (lachen om m’n eigen grap).”

Lees Gordon’s volledige sneren regen hier:

Meer DenD