Gordon financieel aan de grond? ‘Miljoen euro schuld’

Gordon bankroet?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het zou niet goed gaan met de financiën van Gordon. Weekblad Party meldt deze week dat Gordon een schuld heeft van een miljoen euro. Zit hij financieel aan de grond?

Hoewel Gordon eerder deze week nog zei dat hij gelukkiger is dan ooit, gaat het financieel niet zo goed. De jaarcijfers van zijn koffietent Blushing in Amsterdam zijn net bij de Kamer van Koophandel gedeponeerd, en die liegen er niet om.

‘Miljoen euro schuld’

Volgens weekblad Party bedroeg het eigen vermogen per eind 2022 400.000 euro negatief, terwijl dit in 2020 nog 134.000 euro negatief was. De jaarcijfers van zijn andere bedrijf, The Hamburger Room B.V., zijn nog niet gepubliceerd, maar volgens Party bedroeg het eigen vermogen per eind 2021 423.000 euro negatief. Dat betekent dat Gordon een schuld zou hebben van bijna een miljoen euro…

Gordon woont al een tijdje in Dubai, maar is inmiddels verhuisd naar een ander appartement. ,,Ik zit hier in mijn gloednieuwe appartement. Ja, dan denk ik: laat ze toch allemaal maar lullen in Nederland”, zei hij eerder deze week in een filmpje op zijn Instagram.

Nieuw appartement

De huur van het nieuwe appartement van Gordon is een stuk lager dan van zijn vorige optrekje, weet Evert Santegoeds. ,,Ja, dat is wel minder dan het eerste appartement, begrijp ik van mensen die het weten kunnen daar”, zei Santegoeds in de podcast Strikt Privé. ,,Hij zat eerst heel luxe op The Palm, maar nu zit hij in de haven, wat misschien wel wat gezelliger is, maar ook een stuk goedkoper. De tering wordt naar de nering gezet zo langzamerhand.”

Maar wonen in Dubai blijft ontzettend duur. ,,Een fles wijn blijft daar 100 dollar”, benadrukte Evert. Hoe lang kan Gordon deze dure levensstijl nog volhouden?

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck