Gordon gaat doktertje spelen in nieuwe talkshow

Door: Ditjes en Datjes
26-09-2019

Gordon krijgt een nieuwe talkshow op SBS 6 samen met Patty Brard. Nadat hij de laatste tijd zelf van dokter naar dokter is geweest voor zijn drank- en drugsproblemen, vindt hij dat hij genoeg kennis heeft om nu zelf doktertje te spelen. Het moet namelijk een Dr. Phil-achtige show worden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Droom die uitkomt

Een droom komt uit voor Gordon. Hij heeft namelijk een meet & greet zijn idool Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, en dat is zeker niet zonder reden. De presentator woonde twee opnames bij van Dr. Phil ter inspiratie voor zijn nieuwe talkshow. ,,Het waren twee fantastische opnames. Wat een ongelooflijke ervaren man is dat. Het was zijn drieduizendste uitzending” vertelt Gordon aan Shownieuws.

‘Na Oprah in zwart gat’

De zanger praat vol lof over McGraw en laat weten een groot fan van hem te zijn. ,,Het is één van mijn favoriete programma’s” vertelt hij. ,,Na Oprah viel ik in een zwart gat, maar toen kwam Dr. Phil en werd ik elke dag bediend door de meest fantastische, sappige onderwerpen die hij behandelt” aldus Gordon.

Dr. Phil heeft er vertrouwen in

De ontmoeting tussen Gordon en Phil is vastgelegd en de zanger vraagt hem om advies voor zijn toekomstige show. ,,Ik ga een soortgelijke show doen in Nederland. Welk advies heeft u voor mij?” Waarop zijn idool lollig antwoordt: ,,Nou, je kan je hoofd scheren. Dat is een goed begin.” Hij gaat verder: ,,Wat vooral belangrijk is, is dat we luisteren naar onze kijkers en weten wat zij belangrijk vinden. Heel veel succes met het lanceren van je show.” Hij sluit af met: ,,Let maar op jongens, hij gaat het heel goed doen, dat heb ik wel door.”

Meer DenD