Gordon geeft tips om te stoppen met drinken

Door: Ditjes en Datjes
08-09-2019

Terwijl de hele modewereld in New York City is voor Fashion Week, is Gordon momenteel in the Big Apple bij zijn eerste AA meeting geweest. Hij deelt een video op zijn social media waarbij hij hoopt mensen te inspireren. De zanger geeft zelfs tips om van de drankjes af te blijven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

AA meetings op vakantie

,,Het geheim is om ook gewoon in de vakantie te gaan, anders hou je het niet vol” zegt Gordon na zijn AA meeting in New York. De 51-jarige schijnt in Amerika te zijn voor onderzoek aan zijn stembanden. Al twee maanden houdt hij het vol om compleet nuchter te zijn. Gordon is vooral trots op zichzelf en voelt zich ‘fucking goed’. Hij is ervan overtuigd dat dit een véél beter leven is. ,,Ik kan dit aan iedereen aanraden” zegt hij in de video.

De ultieme tip

Elke dag trainen, veel sporten en geen druppel alcohol meer drinken is Gordon zijn nieuwe leven. De presentator hoopt een inspiratie te zijn voor velen en geeft zijn ultieme tip: ,,Ook op vakantie gewoon naar meetings gaan is het geheim. Anders red je het niet” aldus de nuchtere Gordon.

De draad weer oppakken

Eind juli werd bekend dat hij een drank- en drugsverslaving zou hebben en zijn leven drastisch wilde omgooien. Zo checkte hij in bij een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Een paar weken later kwam hij weer thuis en pakte de draad weer op. Ook is Gordon van plan zijn zangcarrière weer op te pakken.

Meer DenD