Gordon gered?

Is Gordon alweer gered? De presentator lijkt zich alweer te hebben ontworsteld uit zijn alcohol en en cocaïne verslaving. De presentator mag volgens ad.nl eind van de maand de afkickkliniek in Zuid Afrika verlaten.

Het was pas eind juli dat Gordon zelf bekendmaakte dat hij zichzelf had laten opnemen in de afkickkliniek. Dat hij nu alweer zicht heeft op ontslag uit de kliniek is opmerkelijk snel te noemen.

Gordon zou weg mogen uit de kliniek is zorgwekkend. Contractuele verplichtingen dwingen hem om zichzelf weer gezond te verklaren. Gordon staat onder contract bij Talpa en er moet geleverd worden.

Het is nog maar een paar weken geleden dat Gordon onder druk van publicaties bekendmaakte dat hij een verslavingsprobleem had:

,,Zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er maar mee doorgaat om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik ervoor gekozen om een rehab te bezoeken’, schreef Gordon. ‘Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen,” schreef hij toen.