Gordon gooit het over een andere boeg en wordt huisjesmelker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Gordon heeft in Dubai zijn ‘happy place’ gevonden en dat is precies waar hij naar verlangde. Afgelopen maart kocht hij er zelfs een nieuwe woning en gaf hij aan dat hij zijn nieuwe leefplek had omarmt. Totaal tegen de verwachting in van de ‘paragnosten’ die dachten dat hij na een jaar terug zou zijn.

Gordon kwam uiteindelijk tot de conclusie dat drie huizen, op drie verschillende continenten, te veel van het goede was en wilde in eerste instantie zijn villa in Blaricum, zijn penthouse in Amsterdam en zijn appartement in Kaapstad verkopen, maar helaas was er weinig animo voor. Gordon gooit het daarom nu over een andere boeg, meldt Bekende Buren.

Blaricumse villa

In 2013 probeerde Gordon zijn villa in Blaricum al te verkopen en zette hij het op de markt voor €3.250.000. Een behoorlijke prijs en dat werd duidelijk toen Gordon zijn villa niet verkocht kreeg. Nu, na meerdere pogingen en een hele boel verstreken jaren, heeft Gordon besloten de villa te verhuren. Met succes! Voor €10.000 per maand leeft er iemand in het optrekje.

Amsterdamse penthouse

Hetzelfde trucje haalt Gordon nu uit bij zijn Amsterdamse penthouse. Hij zette zijn penthouse te koop voor €3.500.000, maar net als zijn villa werd ook deze woning niet verkocht. Hij heeft het penthouse te huur gezet voor het aanzienlijke bedrag van €15.000 per maand. Daarnaast vraagt hij een waarborgsom van €7.500. Je krijgt voor dit bedrag dan wel een woonoppervlakte van bijna 250 vierkante meter, met vier kamers, een masterbedroom met eigen badkamer, een losse badkamer, luxe keuken, gastenverblijf en een dakterras met buitenkeuken.

Afrikaanse appartement

Het lijkt erop dat het appartement van Gordon in Kaapstad nog steeds in de verkoop staat. Wie weet komt deze ook ooit nog in de verhuur terecht, want de bedragen die Gordon vangt zijn niet mis. Een goede €25.000 per maand extra die hij kan besteden in zijn ‘happy place’.

Tags

DUBAIGORDONHUIZENPENTHOUSEVERHUREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck