Gordon haalt uit naar Martien Meiland ‘Meelifter’

Gordon
Door: Eva Steins
18-09-2020

Het zit Gordon niet lekker dat Martien Meiland in zee is gegaan met Jan Dijkgraaf. Martien’s biografie werd door hem geschreven, onder protest van Gordon. Hij kan niet geloven dat Martien met Jan samenwerkt en haalt hard naar beide uit.

‘Meelifter’

Martien post een foto op Instagram waarop Jan en hij poseren met de biografie. Bij de post schrijft hij: ,,Even bij Jan Dijkgraaf op visite, krijg ik het eerste luxe exemplaar van het boek MARTIEN!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De samenwerking kan niet op Gordon’s sympathie rekenen. Geergerd reageert hij onder Martien’s post: ,,Kon je echt niemand anders vinden dat die vreselijke Jan Dijkgraaf? Wat een meelifter!”

‘Ben je jaloers?’

Fans reageren ontzet op Gordon’s veeg uit de pan: ,,Ben je soms jaloers Gordon?” en : ,,@gordonheuckeroth het zou je sieren als je je ruzie met Jan buiten beeld uitvecht en niet Martien hier te kakken zet. Het is zijn moment en dat zou je hem moeten gunnen.”

Ook Jan Dijkgraaf pikt het niet en reageert via zijn Twitter op de aanval. ,,Eigenlijk zit die smeerpijp mij gewoon te cancelen hier. Ze zijn ook allemaal hetzelfde, die beste vrienden van Sjon.”

De vete

Waarom vindt Gordon het zo vreselijk dat zijn Talpa-collega koos voor Jan Dijkgraaf als auteur? De vete tussen Jan en Gordon begon toen Jan als columnist van de radiovariant bij Veronica Inside werkte. Hij schreef een kritische column over Gordon, maar mocht deze van Wilfred Genee niet voordragen.

Wilfred was bang dat er gedoe zou ontstaan omdat Gordon ook bij Talpa zat. Dit pikte Jan niet: “Als Gordon Dreetje Hazes was geweest, hadden jullie zitten schateren in de studio. Nu het er eentje van Talpa is, kon het niet. Als ik dáár rekening mee moet gaan houden bij de keuze van mijn onderwerpen”, en hij stapte vervolgens.

Meer DenD