Gordon heeft zin in alcohol

Gordon heeft een aantal pittige dagen achter de rug. De zanger en presentator, die bijna drie maanden clean en nuchter is, voelt zich niet goed en heeft zijn volgers vrijdag op Instagram gevraagd om wat steun.

Ziek

,,Ok heel eerlijk, ziek geweest deze week en het gaat sinds twee dagen kut….alleen maar posten hoe geweldig het gaat word ik misselijk van”, schrijft Gordon. ,,Ik moet weer in mijn training komen maar al drie dagen soort van antigevoel.”

De zanger laat ook weten dat hij het moeilijk heeft gehad met nuchter blijven. ,,Gisteren ook voor het eerst in al die maanden weer zin in drank pffffff. Ik blijf sterk en kom uit deze dip! Hoort erbij! Pep me op!”

Gezonder

Afgelopen zomer verbleef Gordon in een luxe afkickkliniek in Zuid-Afrika. Daar werd hij geholpen aan zijn alcoholverslaving. Sinds de zanger terug is in Nederland gaat het erg goed met hem. Hij wil zijn muziekcarrière weer oppakken en weer beginnen met zingen. Ook is hij tegenwoordig regelmatig in de sportschool te vinden en is hij kilo’s afgevallen.