Gordon heeft het ‘vreselijk’

Door: Lies Jansen
14-06-2020

Hoewel het de laatste tijd beter leek te gaan met zanger Gordon Heuckeroth, verkeerd hij nu in een vervelende situatie. Gisteren liet de zanger op zijn Instagram zien hoe hondsberoerd hij zich op dit moment voelt. “Voor de mensen die willen weten hoe het met me gaat: vreselijk”, legt hij uit. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afstotingsverschijnselen

Gordon voelt zich beroerd door de nieuwe maagballon die hij een paar dagen geleden heeft laten plaatsen. Zijn lichaam vertoont nu afstotingverschijnselen. Hij legt uit: ,,Ik lig al twee dagen kotsend op bed, misselijk. Ik heb een emmer naast me.” De maagballon is geplaatst met de reden zijn sportfiguur te behouden, af te vallen en hierdoor iets van zijn diabetes type 2 onder controle te krijgen. 

Humor laat hem niet in de steek 

Ondanks dat het erbij hoort geeft Gordon aan: ,,Ik heb steeds de hik, omdat dat ding eruit wil.” Zijn humor laat hem niet in de steek: ,,Het zijn afstotingsverschijnselen. Ik ken die alleen uit mijn relaties, dan waren ze binnen tien minuten al weg.”

Gezonde levensstijl

Eerder schreven we over hoe Gordon na het afkicken van zijn alcohol-/ en cocaïneverslaving, zich helemaal stort op een gezonde levensstijl. De zanger publiceerde met regelmaat een foto van de resultaten van al dat sporten.

Meer DenD